Auto verhuur

Bij WSV aquadelta kun je ook een auto huren. Wij noemen dat onze eigen private lease. Ben jij in het bezit van een geldig rijbewijs mag je gebruik maken van onze private lease. Dat houdt in dat je een vast bedrag per dag betaalt waarin je verzekering en (hopelijk komt het niet voor) autoschade in gedekt zijn.

private lease

Wij zijn erg trots op onze private lease. Met name de verbinding richting Zeeland en de deltawerken kan met het openbaar vervoer weleens lastig zijn. Dan ben je blij dat je van onze private lease gebruik kan maken!

Onze private lease bak is standaard uitgerust met een navigator en muziekinstallatie. Je kan ook je telefoon hieraan koppelen zodat je niet vast zit aan radio Zeeland. Daarnaast kun je met onze private lease wagen het beste tanken bij de aangesloten tankstations. Wanneer je bij het juiste tankstation klant bent, krijg je met onze private lease auto een flinke korting! Je moet namelijk wel ervoor zorgen dat je de private lease netjes afgetankt weer terugbrengt. Dan kan de volgende dag direct iemand anders met de private lease Nederland verkennen.

Wanneer je met de private lease op stap gaat, kun je dat het beste met een groepje doen. Dan kun je de kosten delen. Weet je nog niet zo goed waar je naar toe wilt? Kom dan om tips vragen. We hebben speciale private lease routes die jullie langs de mooiste plekjes in Nederland kan brengen. Zo kun je naar Neeltje Jans rijden, kun je de Deltawerken bekijken, een dorpenroute ondernemen en nog veel meer. We hebben met private lease voor ieder wat wils!

 

Fietsverhuur

private leaseMocht je geen rijbewijs hebben of wil je om een andere reden niet meedoen met de private lease? Dan kun je bij ons een fiets huren. We garanderen dat we stevigere fietsen hebben dan de beruchte OV-fiets. Daarnaast zijn wij zeker ook goedkoper. Je bent per dag maar twee euro kwijt. Daar krijg je dan ook nog een gratis fietshelm bij. Onze fietsverhuur wordt gesponsord door twee lokale fietsenmakers en de gemeente Den Haag. Zij stimuleren lichaamsbeweging en veiligheid op de weg Maak je gebruik van deze service? Maak dan een leuke selfie en vergeet ons en de gemeente Den Haag niet te taggen! Onder alle taggers wordt ook nog een leuke prijs verloot. Wie weet win jij die wel! Je kan een geweldige fiets winnen  van het merk Gazelle. Daarnaast heeft een bekende Nederlandse kunstenaar deze fiets een Haags tintje gegeven. Zo unieke fiets wil jij toch ook hebben?!