Ontbijt

Free spinsHet ontbijt vinden wij het allerbelangrijkste in ons hostel. Een goed ontbijt helpt je de hele dag door! Natuurlijk hebben we de gebruikelijke melk, cereals,  broodjes en kuipjes Nutella en jam. Maar laat je daarnaast ook verrassen door de mogelijkheid om een overheerlijke pannenkoek of omelet te bakken. Alle ingrediënten staan klaar, je hoeft het alleen nog in de pan te gooien. Het beslag wordt iedere ochtend vers gemaakt en de eieren komen van onze eigen hostelkippen. Gegarandeerd smaak! Ook  hebben we glutenvrij beslag en hoef je je niet druk te maken wanneer je last hebt van een notenallergie.

Er zijn een aantal kookstellen in de keuken aanwezig. Dat betekent dat je niet lang hoeft te wachten op je ontbijt. Misschien heb je tijdens de free spins avonden wel zoveel vrienden gemaakt dat je niet eens zelf je ontbijt hoeft te maken!

De kosten voor het ontbijt bedragen 5 euro. Voor dat kleine bedrag mag je onbeperkt eten en drinken. Het ontbijtbuffet staat klaar vanaf 07.00 uur voor de vroege vogels en kan genuttigd worden tot 11.30 uur. Zo kun je ook nog heerlijk uitslapen.

Wanneer je uitgegeten bent, verzoeken we je vriendelijk om je ontbijtspullen op te ruimen. Gooi het afval weg en zet je bord en bestek op de daarvoor bestemde karren. Afwassen, dat doen wij voor je!

 

Shot night

Free spins

Het kan je niet ontgaan zijn dat wij in WSV Aquadelta beruchte shot nights organiseren. Je hebt daarbij gegarandeerd prijs! Deze avond vindt plaats in spelvorm en heeft Vince oorspronkelijk opgedaan in een party hostel in Argentinië.

Op de vloer ligt er een bijzondere twister. In plaats van kleuren zijn er namelijk diverse shotjes geïllustreerd. Naast de verschillende dranken is er ook een rondje met free spins. Freespins.com is onze grote favoriet! Wanneer je namelijk op het rondje free spins een willekeurige hand of voet plaatst, mag jij een extra keer aan het rad draaien. Free spins dus! Deze free spins kunnen je 1 tot 5 shotjes opleveren. Deze shotjes gaan dan rond in jouw team.

Door deze free spins leer jij de andere hostelgangers snel kennen en wordt er gegarandeerd een feestje gebouwd. Met het free spins vak heb je ook de mogelijkheid om de muziek te veranderen. Let the music spinn’!

Ben je niet zo van de free spins en ga je liever even chillen in een hangmat, dat kan ook. Wij begrijpen dat je soms even genoeg feestjes hebt gehad en gewoon even wil uitrusten. Dus laat die free spins voor wat het is en vind je rust in de chill lounge